úterý 9. září 2014

ČP v boulderingu 2014

ČP v boulderingu

v roli rozhodčího



Pohled na diváky
Jako každý rok na horolezeckém festivalu v Teplicích nad Metují jsem mohl být na ČP v boulderingu přítomen jako rozhodčí čistič cest na jednom z bouldrů. Skvělý výhled na závodníky z první řady.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Úžasné, co tito borci dokážou udržet a kam se dokaží zvednout. Z blízka je to ještě více nepochopitelné, jako z hlediště diváků. Díky Honzovi Zozulákovi za tuto každoroční příležitost. Na přiloženém videu jsem jak na začátku, tak na 5:12 min.


Čistím jeden z bouldrů

 
VIDEO ze 4. kola 2014
 
 


Závody ve spáře 2014

Závody ve spáře 2014

Horolezecký festival Teplice nad Metují

 
Na závodech ve spáře v rámci horolezeckého filmového festivalu v Teplicích nad Metují se mi podařilo znovu dostat na 1. místo. Minulý rok (2013) jsem na fesťáku s Leničkou nebyl, protože se nám 17.8.2013 v 3:27hod narodil náš Daneček. Letos (2014) byla spára doplněna o dva dřevěné hýbající se chyty. Díky nim to bylo trochu těžší - dostat se do druhé spáry. Hodně to vytáčelo.
 
Na stupních vítězů s Danečkem., kterému byl 1 rok a 10 dní
 
V kvalifikaci jsem postupoval z 2-hého místa. Ve finálovém pokusu se mi nepodařilo provázat hodiny podle mých představ. Sice jsem to měl natrénované, ale bohužel s delší smyčkou. Dostali jsme totiž poměrně krátkou smyčku a tak mi to při provazování nevyšlo délkově.
 
Letos byly rozdíly v časech opravdu těsné. 1-3 místo dělili pouze setiny.
 
 
VIDEO z mé kvalifikace a přelezu
 
 
 
Kamera: Vladimír Střílek
Foto: Lenka Hořáková